top of page
entrust-logo.png

Thomas Kjørnæs started CAVE IT with a desire for a collaboration to be based on mutual trust, credibility and security - basically good old-fashioned merchandising.
At CAVE IT, we do not believe that price alone is the deciding factor.
Of course, price is a factor in the overall picture - but if you as a customer or partner do not have the confidence, security and feel secure to trade with a supplier, then the price and all other parameters will be subordinate.

Digital Post 3.0

Windows beskyttelse med fleksibel
validering løser problemet

Målet med Entrust MFA løsningen til NSIS var at udvikle en brugervenlig løsning der passede til virkeligheden – en virkelighed hvor ikke alle brugere kan forventes at ville anvende deres private NemID eller at have en mobiltelefon de ønsker at bruge på arbejde eller have med, når de skal valideres ved login til diverse databaser.
 

Løsningen er, at sikre Windows Login med MFA, på en hensigtsmæssig måde, så brugerne kun oplever MFA/to-faktor når det er nødvendigt og anvender en “anden faktor” som passer til dem – nøglekort, mobiltelefon med App eller SMS, certifikat, token-brik eller andet.

Når brugerne der logger ind i Windows herefter altid er MFA valideret (brugerspecifik PC er én faktor og password en anden), kan denne validering til “niveau betydelig” tager med til IdP-løsningen (typisk AD FS), og brugerne vil således ikke skulle bøvle med MFA ved den daglige adgang til de offentlige tjenester.

Senere i 2021 vil integrationen til MitID kunne anvendes til on-boarding af nye AD brugere/medarbejdere og en nem sikring af deres identitet i den proces.

Entrust har samarbejde med it revisions-ekspertise, som kan hjælpe med IdP-certificeringsprocessen, og giver et overskueligt NSIS projektforløb og kan give eksempler fra danske kommuner, som har bidraget til at udvikle Entrust adaptive MFA løsning til brug for NSIS.

Har du spørgsmål til overholdelse af NSIS-2, er du altid velkommen til at kontakte vores specialist.

Keld.jpg
Security Specialist
Keld Schaltz
Telefon +45 54557633
E-Mail ks@caveit.dk
contact
WHO
IS CAVE IT

"We take responsibility all the way - it's always a matter of mutual trust, credibility and security"

YOU
CONTACT US

Herstedvang 14,

2620 Albertslund

bottom of page