top of page

Oplysninger om organisations og dokument overholdelse

Compliance centeret giver dig mulighed for på en nem og automatiseret måde at identificere personlige og følsomme data i alle mulige datakilder. 

Ikke kun Office-dokumenter - men endda i .pdf-dokumenter og identifikation af tekst i billeder - som .jpg af pas, kreditkort og kørekort.

 

Du kan definere specifikke datapolitikker og regler for, hvordan du håndterer de data, der ikke overholder kravene, og identificerer vigtige dokumenttyper (f.eks. Lønsedler, jobansøgning, rejsedokumenter), du håndterer i din organisation.  

Du kan overvåge dit niveau for overholdelse på tværs af dine datakilder som mails, vedhæftede filer, fildelinger, SharePoint, intranet og andre data, der kan forbindes til værktøjskassen.
 

Det er derfor ikke nødvendigt at bede dine medarbejdere om at gennemgå mange års indsamlede dokumenter, mails og vedhæftede filer. 

Compliance centeret kan håndtere jobbet uden at forstyrre dine medarbejderes daglige rutiner, meget mere effektivt og med bedre resultater. 
Compliance centeret fortsætter med at overvåge dataene for at holde dig kompatibel og compliant.

 

Compliance centeret kan endda flytte eller slette mails og dokumenter, der ikke er i overensstemmelse med f.eks. Office365.
 

Forbind blot dine data direkte fra grænsefladen, og lad Compliance centeret lave en hurtig analyse, og du får en første oversigt over, hvor mange personlige data du har, hvor de er placeret og risikoen for at være ikke-kompatible.

Du kan nemt oprette datapolitikker og dokumentregler og straks følge niveauet for overholdelse af data på tværs af organisationen og alle profilerede data som Compliance centeret kontinuerligt for at holde øje med dataene.

Har du spørgsmål til GDPR håndtering, er du velkommen til at kontakte os.

HVEM
ER CAVE IT

"Vi tager ansvar hele vejen – det er hele tiden et spørgsmål om gensidig tillid, troværdighed og sikkerhed"

DU
KONTAKTER OS

Herstedvang 14,

2620 Albertslund

VI
KONTAKTER DIG

Tak for din besked! Vi kontakter dig snarest

bottom of page